Back to top

El PSC acusa ERC de "jugar" amb el projecte de Hard Rock

El PSC ha denunciat que els pressupostos de la Generalitat menystenen les comarques tarragonines i ha criticat que es faci mercadeig amb el Hard Rock per aprovar els pressupostos.

El PSC ha denunciat aquest matí que els pressupostos de la Generalitat menystenen les comarques tarragonines. Els socialistes consideren que no s'han prioritzat projectes clau i han presentat esmenes per tal de reactivar projectes com per exemple el desdoblament de la carretera entre Reus i Cambrils.

"Esquerra i Junts no tenen dret a posar en risc un projecte com aquest"

On també han volgut fer especial incidència és en el projecte de Hard Rock. Segons el PSC, Esquerra i Junts no tenen dret a posar en risc un projecte que, diuen, "ha de permetre crear milers de llocs de treball i una inversió aproximada de 2 MIL 500 milions d'euros". Així n'ha fet referència la diputada del PSC per Tarragona al Parlament, Rosa Maria Ibarra, qui ha dit que "el que no s'entén és el posicionament dels republicans", i critica que es faci mercadeig amb Hard Rock per aprovar els pressupostos.

"Als més de 40.000 aturats que hi ha a les comarques de Tarragona que els hi dirà el senyor Aragonès? Què esperin a un canvi de model productiu per tenir feina d'aquí a 20 anys? Els i les socialistes volem donar resposta als ciutadans avui" ha assenyalat.

Paraules clau:

Notícies relacionades