Back to top

El PSC acusa el Govern de mentir sobre la seguretat a Reus

Asseguren que el Govern s'esforça a negar una realitat que s'ha d'afrontar i acusa l'alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de seguretat ciutadana, Dolors Vázquez, d'exposar unes dades que són totalment falses sobre els agents policials que treballen a la ciutat.

El PSC critica al Govern que es posicionés en contra d'una moció que va presentar el grup socialista en l'últim ple per treballar junts, govern i oposició, per millorar la seguretat de la ciutadania. Assenyalen que després de donar l'esquena a aquesta opció, durant els últims dos mesos s'han produït una vintena d'incidents, des de crema de contenidors fins a baralles amb arma blanca. Andreu Martin, portaveu del grup socialista, al·lega que el Govern està donant l'esquena a una de les principals inquietuds de la ciutadania.

Asseguren que les dades que van donar són totalment falses

Per altra banda, assegura que tant l'alcalde, Carles Pellicer, com la regidora de seguretat ciutadana, Dolors Vázquez, van donar dades que són absolutament falses sobre els agents que treballen a la ciutat de Reus. Segons Martin, tots dos deien que el 2011 hi havia només 124 agents a la ciutat quan, segons les dades del departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Reus tenia 159 agents.

És per això que el grup socialista fa una crida novament al Govern per reunir-se i treballar plegats per millorar la seguretat de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades