Back to top

El PSC afirma que el govern de Pellicer ‘enganya’ amb el servei de la brossa

Asseguren que només ha arribat un 8% de la nova flota de vehicles i no el 25% com va assegurar el mateix alcalde i que els treballadors continuen arrossegant unes condicions pèssimes per poder realitzar el servei.

La presentació de la primera fornada dels nous vehicles de recollida de la brossa i neteja viària de Reus continua portant cua. Després de les crítiques dels sindicats hores després de la presentació de part de la nova flota, assegurant que no s'està complint amb l'arribada del nombre de vehicles previstos i que els que han arribat no estan en funcionament, ara ha estat el PSC el que també ha criticat la gestió de govern de Reus amb la nova empresa adjudicatària.

Els socialistes asseguren que l'executiu de Pellicer vol enganyar a la ciutadania amb l'escenificació feta la setmana passada per presentar els nous vehicles de recollida de residus: asseguren que només ha arribat un 8% de la nova flota de vehicles i no el 25% com va assegurar el mateix alcalde.


Expliquen també que aquesta mala gestió està repercutint una vegada més sobre la plantilla de treballadors del servei de recollida de la brossa, que han rebut nombroses crítiques a través de les xarxes socials per la qualitat del servei actual. Els socialistes asseguren que no compten ni amb el material necessari ni tampoc amb unes instal·lacions preparades.

El portaveu socialist, Andreu Martín, també ha posat en dubte la idoneïtat de treure els nous vehicles a la cavalcada de Reis del pròxim dimecres. Creu que és una escenificació de cara a la galeria, quan realment, aquests vehicles continuen aparcats a polígon Agro Reus i no estan donant servei a la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades