Back to top

El PSC de Cambrils renova la seva llista per intentar recuperar l'alcaldia

Al candidat a l'alcaldia, Alfredo Clúa, l'acompanyaran la treballadora social Gemma Balanyà com número dos i l'empresari del sector tecnològic i membre de la junta de la Unió de Botiguers.

El PSC de Cambrils presenta una llista totalment renovada per intentar recuperar l'alcaldia de Cambrils. Al candidat a l'alcaldia, Alfredo Clúa, l'acompanyaran la treballadora social Gemma Balanyà com número dos, i l'empresari del sector tecnològic i membre de la junta de la Unió de Botiguers, Enrique Arce, al tercer lloc de la llista.

Els fitxatges continuen al número quatre amb el jove Miguel Ángel Diaz, vinculat al teixit associatiu i esportiu, mentre que l'actual regidora d'Educació i Igualtat, Ingrid Duch, tancarà els cins primers llocs. Una renovació que segueix en els 10 primers llocs de la llista, dels quals només tres repeteixen respecte dels darrers comicis. En aquests primers llocs també es troben Ariadna Cuadrado, Luz Saavedra, Joaquim Porro o Nerea Escobar. Els deu primers llocs els tanca l'exalcalde cambrilenc Joan Mas. Diferents perfils que, segons el PSC Cambrils, "busquen representar la realitat heterogènia de la societat cambrilenca". 

Els socialistes cambrilencs confien que la població valorarà la feina feta en el darrer any i mig des que van entrar a govern arran de la moció de censura a Camí Mendoza i es mostren oberts a negociar amb totes les formacions tret de l'extrema dreta. Clúa creu que la ciutat "té molt de potencial" i que cal tornar a situar Cambrils "al lloc que li pertoca". En aquest sentit, tot i que no ha detallat cap proposta electoral, assegura que els àmbits urbanístics i econòmics seran importants dins el seu programa electoral. 

Paraules clau:

Notícies relacionades