Back to top

El PSC carrega contra l'augment de tarifes a les empreses municipals

Els socialistes asseguren que les pujades de preus als locals de Redessa o d’un 5% a la zona blava, per exemple, no estan justificades i afirmen que l’executiu de Pellicer emmascara la seva bona gestió econòmica en més pressió fiscal per la ciutadania.

El PSC de Reus ha remarcat públicament aquest dimecres la seva disconformitat amb l'augment de preus de les tarifes fixades per les diferents empreses municipals de l'Ajuntament de Reus. Els socialistes asseguren que l'augment de preus respon a una estratègia del govern de Carles Pellicer que explica la seva bona gestió econòmica. Segons la formació que lidera l'oposició, aquesta gestió s'emmascara en un augment progressiu dels impostos que acaba impactant en la butxaca dels ciutadans.

Pèrdua de competitivitat

Els socialistes asseguren que aquest augment de preus en aspectes com els despatxos per emprenedors de Redessa, la taxa de les zones blaves, el lloguer d'espais esportius municipals o els abonaments de Reus Transport, entre d'altres, fan perdre competitivitat a la ciutat i dibuixen un Reus, a parer seu, més elitista.

El seu portaveu Andreu Martín ha explicat que la seva formació no donarà el vistiplau als comptes que passin pels diferents consells d'administració. A més, assegura que tampoc se'ls han justificat aquestes pujades de preus.

Paraules clau:

Notícies relacionades