Back to top

El PSC carrega contra l'estat dels parcs i zones verdes de Reus

Els socialistes denuncien que les reformes dels parcs de Federico García Lorca i del Roserar de Mas Iglésias estan aturades

El PSC ha denunciat aquest dilluns l'estat del parc de Federico García Lorca, a tocar de l'Avinguda Marià Fortuny, i el del Roserar, a Mas Iglésias. Els socialistes asseguren que, l'any passat, l'Ajuntament va treure a licitació la reforma d'aquestes dues zones verdes, uns espais que un any després continuen tancats a la ciutadania i en pitjor estat.

Segons expliquen, l'empresa guanyadora del concurs no va complir amb els terminis i el consistori va decidir trencar el contracte del parc del Roserar, mentre que sobre el de Federico García Lorca no s'ha pronunciat públicament, tot i que els socialistes afirmen que l'executiu municipal els assegura que les obres continuen en marxa.

El que és cert és que l'inici d'obres estava previst pel 14 de febrer amb un termini d'execució de 3 mesos i aquest dilluns s'havien dut a terme molt poques actuacions a l'espai. L'actual diputada al Congrés ha carregat també contra Esquerra, Junts i Ara Reus afirmant que el Govern té un greu problema amb les licitacions, recordant els inconvenients amb el nou contracte de la brossa i també el concurs públic per la construcció de la nova piscina a tocar del Pavelló Olímpic.

Paraules clau:

Notícies relacionades