Back to top

El PSC carrega piles per les municipals del 2023

El grup municipal considera que és el moment de canviar la forma de governar a Reus i obren les portes a formar una llista conjunta amb altres formacions municipals de la ciutat

El PSC a Reus ja està carregant piles per les eleccions municipals que estan previstes pel mes de març del 2023, d'aquí a 12 mesos. El tret de sortida a aquesta precampanya l'han fet amb una recollida d'opinions entre la ciutadania sobre com volen que sigui Reus en un futur. El partit assegura que, amb totes aquestes propostes, volen crear un projecte de ciutat que vagi més enllà.

Portes obertes a una llista conjunta

Amb vista a les eleccions municipals de l'any vinent, tenen les expectatives en aconseguir els 10.000 vots i els 8 regidors per assolir l'alcaldia, sempre acompanyada d'un pacte. De fet, el mateix Martín obre les portes a unir forces i formar candidatures conjuntes amb altres formacions municipals.

El PSC continuarà apropant-se a la ciutadania amb 15 carpes informatives més a Reus, on buscaran rebre més opinions sobre quin Reus volen els veïns i crear, així, el projecte de futur per presentar a les eleccions del 23.

Paraules clau:

Notícies relacionades