Back to top

El PSC demana al govern més polítiques d'habitatge

El Partit Socialista a Reus demanarà en el pròxim plenari que el govern tanqui un conveni de col·laboració entre la SAREB, la gestora d'habitatge, i la Generalitat.

El PSC portarà al pròxim plenari una nova moció sobre polítiques d'habitatge perquè, segons denuncien i diuen textualment, "el govern de la ciutat ha fet una política inexistent" en aquest àmbit.

L'última promoció que es va fer en habitatge social va ser la Patacada, ara fa 12 anys, i la pròxima prevista és la de la Hispània. Després que els socialistes, segons ells, hagin reclamat en diverses ocasions al govern que tirin endavant la construcció de nous pisos i "hagin fet cas nul", ara els posen sobre la taula la proposta de pactar un conveni amb la Generalitat i la SAREB, una gestora d'habitatges. Una opció, remarquen, que se segueix en moltes ciutats per a donar ús a habitatges que ja existeixen i estan buits.

L'habitatge social, remarquen els socialistes, a Reus té una alta demanda. La crisi socioeconòmica que es viu després de la pandèmia, sumat a l'auge dels preus i també al context bèl·lic a Europa compliquen les oportunitats perquè molts ciutadans puguin accedir a un habitatge i necessiten que se'ls faciliti.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades