Back to top

El PSC demana més atenció i cura del parc públic d’habitatge de Mas Pellicer

Els socialistes reconeixen que la inseguretat domina la zona i asseguren que l’administració catalana no es pot permetre abandonar la gestió de barris amb aquestes característiques.

El PSC presentarà sendes peticions a l’Ajuntament de Reus i al Parlament de Catalunya perquè la Generalitat faci un manteniment acurat dels pisos que té en propietat a zones empobrides de la ciutat com el barri Mas Pellicer. Els socialistes asseguren que el govern català és un dels responsables de la degradació de zones de característiques similars: diuen que hi ha pisos públics ocupats, on es duen a terme activitats il·lícites i que no compten ni amb cèdula d’habitabilitat.

Els socialistes reconeixen que la situació social al barri és complicada i que cal una intervenció integral en espais com aquest. Afirmen que cal més presència policial per evitar un efecte crida pel que fa al tràfic de drogues i millores urbanístiques per augmentar la percepció de seguretat, que en els darrers mesos ha tornat a disminuir a la zona.

Tant Ibarra com Martín recorden que, ara mateix, està en joc molts recursos que poden arribar dels Fons Europeus Next Generation i que podrien ajudar a solucionar conflictes com el del Mas Pellicer. Reclamen que tant el govern local com el català treballin en aquesta línia.

Paraules clau:

Notícies relacionades