Back to top

El PSC demana més habitatge social al govern de Reus

Els socialistes presentaran esmenes al pressupost per al 2021 que s'ha d'aprovar aquest divendres al plenari municipal.

Segons el PSC, que el govern destini 400.000 euros a una piscina de gestió privada no és raonable. De fet, Andreu Martín, el portaveu dels socialistes a l'Ajuntament de Reus, considera que l'habitatge és una urgència molt més important que caldria afrontar. 

Martín admet que el govern té full de ruta per resoldre la manca d'habitatge protegit a la ciutat, però insisteix que cap de les mesures pensades es podrà posar en marxa el 2021. Per això demana que es destinin els diners de la piscina a comprar pisos buits per tal d'arreglar-los i posar-los a disposició dels que ho necessitin. 

Esmenes al pressupost

El PSC presentarà esmenes al pressupost. Entre altres, que es destini una partida per garantir que el Mercat del Carrilet tingui una continuïtat fins que hi hagi un projecte alternatiu a l'equipament. 

Amb tot critiquen que la voluntat del govern de negociar s'ha de percebre abans de l'aprovació dels pressupostos i no orientant el debat a les posteriors esmenes. De fet, diu Martín que tot plegat evidencia que no hi ha voluntat d'incorporar les idees i projectes de l'oposició. 

Paraules clau:

Notícies relacionades