Back to top

El PSC demana a Pellicer ampliar fins al 50% la rebaixa del preu del transport urbà

Els socialistes apunten que l'executiu reusenc hauria de seguir l'exemple d'altres municipis i incrementar el 30% de descompte impulsat per Sánchez per motivar l'ús del transport públic i que el preu no sigui un inconvenient per la ciutadania.

El PSC demana al govern de Reus que no es conformi amb el 30% de reducció del preu del transport públic urbà que ha impulsat el govern central i demana que el pugi com a mínim fins al 50%, com ja han fet altres comunitats autònomes i ajuntaments com el de Barcelona.

El portaveu socialista, Andreu Martín assegura que aquesta mesura ajudaria a fidelitzar l'ús del transport públic entre els més joves i altres col·lectius vulnerables i canviar també els seus hàbits de transport, a més de reduir l'impacte econòmic a les seves butxaques.

Martín també ha apuntat que l'oferta actual de línies i horaris de Reus Transport no s'ajusta a les necessitats de la ciutadania reusenca i que una revisió i augment d'aquestes ajudaria a reduir l'ús del vehicle privat a l'interior de la ciutat.

El PSC de Reus també ha tret pit aquest dimarts de les polítiques que està duent a terme el govern socialista de Pedro Sánchez per augmentar l'ús del transport públic entre la població i reduir l'impacte econòmic a les butxaques de la ciutadania, sobretot entre els sectors més vulnerables.

La gratuïtat del transport ferroviari des del passat 1 de setembre fins al pròxim 31 de desembre ja s'ha deixat notar a casa nostra: des del passat 24 d'agost, Renfe ha expedit a Catalunya 30.000 abonaments de mitja distància. Tarragona és la demarcació que encapçala la llista amb més de 10.000 abonaments expedits.

rebaixa transport

Paraules clau:

Notícies relacionades