Back to top

El PSC denuncia l'estat 'lamentable' del Mas Totosaus

El portaveu dels socialistes a l'Ajuntament de Reus, Andreu Martín, carrega contra el govern "que només actua sota el principi d'acció-reacció" i que assegura que "no és un bon govern per a Reus".

El PSC de Reus considera que el govern de la ciutat només neteja el Mas Totosaus quan hi ha queixes a la premsa. I per això aquest dimarts ha fet un comunicat als mitjans queixant-se i criticant la inacció, al seu parer, de l'alcalde Carles Pellicer per aquest edifici i el seu entorn. 

Un alcalde no pot governar en base al principi d’acció-reacció. És una manera molt pobra de gestionar el dia a dia de la ciutat i demostra ser un mal govern per a Reus”. Amb aquestes paraules, el portaveu del grup municipal socialista, Andreu Martín, critica que el govern de Reus "només reacciona quan rep crítiques de l’oposició o de la ciutadania".

mas totosaus

Diuen els socialistes que l'any passat, quan ja es va denunciar l'estat "lamentable" del mas, "es va endreçar una mica". Però ara presenten una nova bateria d'imatges en les quals, asseguren, es demostra que només s'actua quan es fan crítiques a la premsa. El PSC es queixa que no hi ha reacció per part del govern i que aquest és un fet especialment greu atenent la figura de protecció d'aquest mas, catalogat pre la seva vàlua històrica. 

mas totosaus

Paraules clau:

Notícies relacionades