Back to top

El PSC exigeix al govern de Reus que deixi estar els projectes faraònics al Carrilet

Els socialistes demanen a l'executiu municipal que deixi estar el trasllat previst del mercat i la construcció de diversos equipaments a la seva ubicació actual. Titllen el projecte de faraònic i asseguren que s'allunya de la voluntat real dels veïns de la zona.

El grup municipal del PSC ha carregat de nou contra les intencions urbanístiques del govern al barri del Carrilet. Els socialistes demanen a l'executiu municipal que deixi estar el trasllat previst del mercat i la construcció de diversos equipaments a la seva ubicació actual. Titllen el projecte de faraònic i asseguren que s'allunya de la voluntat real dels veïns de la zona.

Els socialistes apunten que, un cop resolta la segona convocatòria dels fons europeus Next Generation, en la que el projecte de la zona gastronòmica del Mercat Central presentat pel govern municipal ha tornat a quedar descartada, s'ha demostrat que, segons asseguren, aquest no era el projecte adequat.

El PSC es reafirma apuntant que aquests fons europeus haguessin servit per a la reforma integral del Mercat del Carrilet que és, apunten, el que realment necessita el barri.

Els socialistes, a més, han carregat de nou contra la nova ubicació que el govern té prevista pel Mercat del Carrilet, a l'inici de l'avinguda que articula el mateix barri, on han adquirit una nau recentment.

Apunten que no és viable tant per la sortida i entrada dels vehicles de mercaderies, com per la intenció d'ubicar del mercat de marxants a la mateixa avinguda del Carrilet. Asseguren que l'espai no seria capaç d'absorbir el moviment de vehicles ni les paradetes del mpercat ambulant.

Paraules clau:

Notícies relacionades