Back to top

El PSC i Sandra Guaita es fan veure a Tarragona per 'recuperar l'orgull de Reus'

Els socialistes han penjat una gran pancarta a l'estació d'autobusos de Tarragona llençant un missatge per recuperar la capitalitat sanitària, cultural o científica, entre d'altres. Aspectes que afirmen la ciutat ha perdut en els darrers 12 anys de govern de Pellicer.

Durant els pròxims 30 dies, la candidata a l'alcaldia de Reus pel PSC, Sandra Guaita, presidirà una de les grans pancartes de 24 m² que es troben a l'estació d'autobusos de Tarragona. O cosa que és el mateix: tothom que agafi un autobús per fer el trajecte Reus – Tarragona o a la inversa, es trobarà amb una gran lona de la candidata socialista a l'alcaldia de Reus, però a la ciutat veïna.

Amb el lema "Recuperem la capitalitat, recuperem l'orgull de Reus", Guaita ha matisat que 'si volem que el sud de Catalunya sigui un referent tots els municipis hem de recuperar les capitalitats que ens pertoquen i que hem anat perdent', referint-se directament a àmbits com el comercial, el cultural o el sanitari. Àmbits en què la socialista assegura que Reus ha perdut la seva posició de referent durant els darrers 12 anys. Els mateixos que els socialistes duen fora del govern. 

La socialista assegura que cada municipi del Camp de Tarragona, entre els que ha anomenat Cambrils, Salou o la mateixa Tarragona, 'tenen els seus àmbits de capitalitat i entre tots hem de fer que el sud de Catalunya sigui una potència no només catalana, sinó també estatal'.

El PSC Tarragona respon

Per la seva banda, des del PSC de Tarragona ja li han recriminat l'acció. El candidat, Rubén Viñuales, li ha etzibat a través de les xarxes socials un missatge irònic en el qual aprofita per carregar contra l'acció de govern de l'actual alcalde, el republicà Pau Ricomà.

tweet viñuales

Paraules clau:

Notícies relacionades