Back to top

El PSC insisteix en la connexió amb bus entre el sud de la ciutat i l'Hospital

Els socialistes afirmen que existeix una demanda important entre els veïns dels barris Juroca, Montserrat i Parcel·les Casas per accedir al centre hospitalari. Ara han de fer transbord a l'estació d'autobusos.

El Partit Socialista torna a posar sobre la taula la necessitat de connectar amb una línia municipal d'autobús els barris del sud de la ciutat amb l'Hospital Sant Joan. Una reclamació històrica dels veïns del barri Juroca, Montserrat i Parcel·les Casas, que tot i tenir el centre hospitalari relativament a prop, han d'anar fins a l'estació d'autobusos i allà fer transbord per poder arribar fins al centre hospitalari.

Una línia que va existir durant dos mesos i que es va retirar per motius i econòmics i falta de demanda, segons va apuntar el govern municipal en aquell moment. Ara, els socialistes tornen a demanar que es reactivi la línia, amb una moció al plenari del pròxim dimecres.

Adaptar la Formació Professional

D'altra banda, el grup municipal socialista també presentarà una moció per la millora de l'oferta de Formació Professional a la ciutat. La formació que lidera l'oposició al plenari assegura que s'han de redimensionar aquests ensenyaments a la ciutat i que el govern de Pellicer, que és qui forma part de la Taula Mixta de Planificació Escolar, és el responsable de comunicar les necessitats i inquietuds de la comunitat educativa de la ciutat a aquest organisme i als Serveis Territorials. Una informació clau, diuen, per oferir les places i els ensenyaments que reclamen les noves generacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades