Back to top

El PSC marca territori al barri Gaudí per "transformar la ciutat per tothom"

La candidatura ha celebrat un dels seus darrers mítings de campanya electoral al cor del barri per demostrar que "tothom en aquesta ciutat ha de construir el Reus del futur"

El Partit Socialista encara la recta final d'aquesta campanya electoral, i ho fa trepitjant barris on sap que pot esgarrapar un bon grapat de vots. Sandra Guaita i el seu equip han visitat aquest dimarts al vespre el barri Gaudí, d'on també compten amb un fitxatge amb llarg recorregut en el moviment veïnal: Maria del Mar Escoda, en la setena posició de la llista i que va deixar el càrrec de presidenta a l'Associació de Veïns una vegada va fer el pas cap a la política municipal.

L'acte ha estat discret, davant del Centre Cívic Mestral i a tocar del reclamat dispensari del barri, amb la presència d'una cinquantena de veïns i veïnes. Precisament, l'equipament sanitari ha estat una de les qüestions de la que la socialista Sandra Guaita ha fet bandera davant la ciutadania, remarcant sobretot que el partit es va limitar a acompanyar la lluita dels veïns de la zona per aconseguir reobrir-lo després de la pandèmia.

Guaita no només ha fet èmfasi en aquest reclam històric del veïnat, sinó que també ha posat el punt de mira en el tram ferroviari que limita el barri per la part sud amb la ciutat. En aquest sentit, la socialista ha remarcat la voluntat, que de fet ja s'està tirant endavant, d'instal·lar una gran zona d'oci als terrenys d'ADIF. "Ja hem tingut converses amb la direcció, i tenim una reunió concertada amb ells després de les eleccions", exposa la candidata socialista. En aquesta línia, també s'ha compromès en instal·lar les bandes sonores per reduir el so del pas dels trens. Un altre reclam històric. Sobre la taula, també s'hi han posat qüestions en matèria de seguretat, neteja i ampliació de zones verdes.

Paraules clau:

Notícies relacionades