Back to top

El PSC Mont-roig governarà, finalment, amb minoria

Ho farà al costat del regidor de Plataforma Impulso Miami Mont-roig i el suport extern de la regidora de Ciutadans.
Mont Roig

Imatge: Ajuntament de Mont-Roig

ACTUALITZACIÓ

El PSC Mont-roig Miami governarà amb minoria al costat de Plataforma Impulso Miami Mont-roig, segons han confirmat a Canal Reus fonts del grup municipal. D'aquesta manera, els socialistes sumen 1 regidor més als 7 que ja tenien, sense arribar, però, a la majoria absoluta (9 regidors). L'equip de govern, però, també comptarà amb el suport extern de la regidora de Ciutadans, Ibana Pacheco.

Una decisió que el partit encapçalat per Fran Morancho hauria pres després de no arribar a un acord amb l'Esquerra Republicana d'Irene Aragonès. De fet, a primera hora d'aquest dimecres 12 de juny, el partit independentista anunciava a través d'un comunicat que 'els socialistes s'havien fet enrere i que optaven per governar amb Ciutadans'.

No obstant això, i davant d'aquestes paraules d'ERC, Fran Morancho assegurava a través de les xarxes socials que Ciutadans no formaria part de l'equip de govern, sinó que la formació taronja, simplement, havia mostrat la seva voluntat de fer-los costat des de l'oposició.

Morancho

Paraules clau:

Notícies relacionades