Back to top

El PSC planteja revitalitzar els barris del sud reformant el carrer Astorga

Els socialistes plantegen un gran passeig que connecti les petites zones verdes que hi ha al llarg d'aquest carrer que s'inicia a la plaça d'Europa i donar més espai al vianant.

El PSC vol reordenar urbanísticament el carrer Astorga per millorar la connexió entre els barris Fortuny, Juroca, Pacelas Casas i Montserrat i a la vegada facilitar la connexió a peu o en bicicleta i patinet fins al centre de la ciutat.

Els socialistes, sota el nom d'Eix Astorga, plantegen un gran passeig que connecti les petites zones verdes que hi ha al llarg d'aquest carrer que s'inicia a la plaça d'Europa i donar més espai al vianant. També aposten per un carril bici segregat del trànsit rodat i la construcció de diferents zones d'estada.

"Aquest nou eix connectarà els barris del sud amb el centre d'una manera més amable per al vianant amb un gran passeig, petites zones verdes, arbres, espais lúdics, equipaments i també aparcaments", ha anunciat la candidata Sandra Guaita, qui ha afegit que "el que volem és que la ciutadania aposti per anar fins al centre a peu tot gaudint d'un passeig en un entorn que convida a caminar".

Guaita assegura que no es perdran places gratuïtes d'aparcament, perquè es reubicaran en altres punts del sud de la ciutat. Per a Guaita, aquest és un exemple més de com aplicar la sostenibilitat per millorar el dia a dia de les persones, facilitant l'accés a peu o amb mobilitat sostenible a altres punts de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades