Back to top

El PSC es pregunta on són els policies municipals que va prometre Pellicer

El PSC de Reus ha presentat les dues mocions que portaran al Ple aquest divendres en relació amb la falta de personal de la Guàrdia Urbana i la desaparició de locals comercials a la ciutat.

Andreu Martín, portaveu socialista, ha presentat aquest dilluns les dues mocions que es portaran al plenari que se celebrarà el divendres. El PSC demanarà explicacions a l'alcalde, Carles Pellicer, per saber quin és el pla per arribar als 190 agents que recomanen des de la Unió Europea, la qual estipula un mínim d'1,8 agents per cada 1000 habitants. Enguany hi ha 156 funcionaris i des del partit socialista volen saber si hi ha una vertadera intenció d'arribar al nombre necessari tal com va prometre Pellicer durant la campanya electoral.

Locals comercials

Per una altra banda, Andreu Martín ha exposat les inquietuds que té el seu partit respecte a la pèrdua i manca de locals comercials a alguns carrers i barris de la ciutat. "Cada vegada hi ha més comerços que tanquen tant al centre com als barris, i això deixa una sensació d'abandonament massa gran [...] hem de trobar la fórmula per a tornar a donar vida a tots els carrers de la nostra ciutat, als barris i al centre, i per fer-ho l'Ajuntament ha d'intervenir, sigui amb convenis o adquisicions, per posar alguns locals de la ciutat a un lloguer igual o similar als que es poden trobar al viver de Redessa" ha assenyalat el portaveu. 

Demanen que l'Ajuntament col·labori amb l'ajuda a Ucraïna

Finalment, el PSC dedicarà un prec per demanar a l'Ajuntament que pagui la benzina als transportistes d'Open Europe que es dirigeixen a Ucraïna per entregar menjar i material sanitari: "Demanarem a l'Ajuntament que destini una línia d'ajuts per a pagar la benzina necessària per fer els desplaçaments". 

Paraules clau:

Notícies relacionades