Back to top

El PSC presenta prop de 400 mesures de cara el 26M

Andreu Martín, acompanyat de Javi López, eurodiputat i secretari general de les joventuts socialistes, ha exposat aquest dimarts el seu programa electoral. El candidat del PSC també ha aprofitat per criticar l'anunci d'una nova piscina coberta de l'alcalde Carles Pellicer.
Els joves del PSC exposant el programa

El PSC aposta pel jovent com un dels principals eixos del programa electoral. Aquest vespre el candidat Andreu Martín ha presentat 62 pàgines amb els principals eixos del seu programa pel 26M acompanyat de tres integrants de la llista, els més joves, i del secretari general de les joventuts socialistes, l'eurodiputat Javi López. La presentació ha tingut lloc en un cèntric local de la ciutat i ha comptat amb una trentena d'assistents, bona part d'ells, militants de la formació. 

Els joves han explicat les mesures del PSC per a la joventut, enfocades a l'educació, la formació, l'emprenedoria i el feminisme. També la cultura, com una eina dinamitzadora de la societat, així com polítiques de participació. 

Dures crítiques a Pellicer

Andreu Martín també ha aprofitat l'avinentesa per carregar contra l'anunci de l'alcalde de Reus d'aquest dilluns d'un nou complex aquàtic a tocar del Pavelló Municipal. Martín titlla de "ridícula" la política de "grans anuncis" de Pellicer, i considera que arriba tard. "Intenta esmenar un mandat sense cap acció amb grans anuncis que el nostre grup municipal no compra ni té en compte", ha assegurat. 

De fet, el candidat socialista ha posat com exemple una trobada aquest matí entre els representants municipals i els nens i nenes del consell d'infants que els han fet arribar les seves propostes per la ciutat. "El que és sorprenent és que algunes d'aquestes mesures no s'estiguin ja desenvolupant. Pellicer viu d'esquena a la ciutadania", ha reblat Martín. 

Notícies relacionades