Back to top

El PSC projecta un complex multiesportiu a tocar del Pavelló Olímpic

Preveu un camp de rugbi municipal, un camp de softbol i una zona d'escalada, entre d'altres, tot i que els socialistes acabaran de definir-ho amb els clubs esportius de la ciutat.

El Partit Socialista de Catalunya també s'ha sumat a les propostes esportives en aquesta campanya electoral. Els socialistes aposten per crear un gran complex esportiu amb espai per a diverses disciplines que s'ubicaria a tocar del Pavelló Olímpic, al solar que es troba a l'altra banda del carrer del Pintor Fuster. En ell, s'ubicarien l'anhelat i reclamat camp de rugbi municipal, un terreny de joc de softbol, zona d'escalada, pistes de pàdel i tenis o de bàsquet i futbol, entre d'altres.

La candidata Sandra Guaita ha incidit també que "la seva construcció s'anirà fent de manera progressiva perquè és un projecte de gran envergadura". Amb aquest complex multiesportiu, el PSC vol "ser un referent esportiu arreu del territori", però no serà l'única acció que vol dur a terme en aquesta matèria.

Ha explicat que aquesta proposta anirà acompanyada de la promoció d'esdeveniments esportius arreu de la ciutat i durant tot l'any, a més d'insistir a la Generalitat per desencallar el projecte del pavelló del Molinet, que s'ha de construir a tocar de l'Institut Roseta Mauri. També s'ha compromès a tornar a realitzar un estudi per veure la viabilitat d'una nova piscina, però de gestió totalment municipal, a diferència del Centre Aquàtic que plantejava l'actual govern.

Esport més inclusiu

D'altra banda, Guaita ha destacat que "no ens podem perdre la meitat de l'esport que passa a la ciutat, per això hem de visibilitzar també la pràctica esportiva femenina perquè tenim grans esportistes i referents a la nostra ciutat, com tampoc ens podem oblidar de les persones amb discapacitat que fan esport a la nostra ciutat". Guaita ha recordat també que "sempre hem estat molt implicats en l'esport inclusiu, i per això el promourem fomentant la tornada dels Special Olympics a Reus i assegurant que totes les instal·lacions estiguin correctament adaptades".

Paraules clau:

Notícies relacionades