Back to top

El PSC proposa habitatges adaptats per a gent gran

Aquesta és una de les propostes socialistes, que s'afegeixen a recuperar la policia de proximitat o desdoblar el CAP Sant Pere a l'edifici de l'antic hospital.
El PSC proposa crear habitatges amb serveis per a gent gran

El PSC continua la campanya presentant les seves propostes en l'àmbit de benestar per a les persones. Pel que fa a seguretat, els socialistes defensen recuperar la policia de proximitat i la figura d'agents cívics. D'altra banda, també aposten per uns serveis socials inclusius que han de passar pel desdoblament del CAP Sant Pere a l'edifici de l'antic hospital. Però les principals propostes dels socialistes recauen en matèria d'habitatge: el PSC vol promoure pisos amb serveis per a gent gran en diverses zones de Reus perquè puguin facilitar la seva vida autònoma.

Un model que ja funciona a ciutats com Igualada i que està sent un èxit. "Aquests pisos, tutelats o assistits, seran per a persones de més de 60 anys perquè puguin viure amb la màxima independència personal amb aquests serveis complementaris al mateix edifici", explica el candidat de PSC a l'alcaldia de Reus, Andreu Martín.

Paraules clau: