Back to top

El PSC proposa noves mesures en l'inici del curs escolar

El portaveu del PSC, Andreu Martín ha manifestat que l'obertura dels centres és essencial, però arriscada actualment, ja que, entre d'altres, és impossible garantir el compliment de les ràtios reduïdes a l'escola catalana.

L'educació presencial és la millor opció, però a hores d'ara no és segura. Aquest ha estat el missatge d'Andreu Martín, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus, qui assegura que els centres educatius arrencaran amb mesures de seguretat deficients.

Les ràtios no es compleixen

La més qüestionada, la ràtio a les aules, ja que el cap de l'oposició manifesta que l'escola catalana no pot garantir que aquestes es compleixin a hores d'ara. El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus, Andreu Martín, ha denunciat que "és inadmissible i una vergonya que cap grup a la ciutat comenci el curs per sota de les ràtios".

D'aquesta manera, el grup municipal aborda una sèrie de peticions per frenar el risc de contagis com són el repartiment de mascaretes homologades dins els centres, la possibilitat de flexibilitzar horaris o el requeriment d'implantar pautes per tal d'eliminar l'escletxa digital. El portaveu declara que "si tenim una taxa que supera 3 vegades l'admissible per poder obrir les escoles, alguna cosa haurem de fer".

Davant la incertesa que regna sobre la posada en marxa de les activitats extraescolars, Martín assegura que són essencials per garantir una bona educació entre infants i joves i insta doncs a l'Ajuntament de Reus a engegar una campanya per promoure-les.

Paraules clau:

Notícies relacionades