Back to top

El PSC proposa una desena de pàrquings dissuasius arreu de la ciutat

Els socialistes proposen tres tipus d'aparcament diferents: en alçada i desmuntables, amb geocel·les permeables i aprofitant naus ja existents i en desús.

El PSC ha abordat aquest dijous, penúltim dia de campanya, una altra de les qüestions de les quals habitualment centren el debat aquests dies: l'oferta d'aparcament públic arreu de la ciutat.

Els socialistes plantegen fins a una desena de nous aparcaments dissuasius repartits per la ciutat, la majoria situats a la segona i tercera corona i d'altres en barris específics que actualment tenen mancances en aquest sentit. L'objectiu és millorar l'oferta de places disponible i reduir l'entrada del vehicle privat al centre de la ciutat.

La candidata Sandra Guaita planteja tres opcions de pàrquings: aparcaments amb geocel·les, un muntatge ràpid, permeable a l'aigua i compatible amb zones verdes; els aparcaments desmuntables en alçada, un muntatge que es pot completar en sis setmanes amb estructures modulars, ampliables i reutilitzables; i els aparcaments subterranis, que poden ser de nova construcció o reutilitzant espais existents.

Algunes de les zones que proposes utilitzar els socialistes són part dels terrenys d'ADIF, el solar de Ramon J. Sender, l'annex al Centre Cívic Migjorn i el de la plaça de les Baldufes o les naus del carrer Roseta Mauri, a la zona de la Pastoreta.

Paraules clau:

Notícies relacionades