Back to top

El PSC reclama celeritat al Govern per iniciar la reforma de l'estació d'autobusos

El cap de l'oposició al Parlament i secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, assegura en una visita al barri del Carrilet que si l’executiu d’Aragonès hagués presentat un pressupost per aquest 2021, les obres en l’equipament podrien haver començat enguany.

"Si el govern de Pere Aragonès hagués presentat els pressupostos que va prometre per aquest 2021, ja tindríem una partida assignada per iniciar la reforma de l'estació d'autobusos". Així ha començat Salvador Illa, secretari d'organització dels socialistes a Catalunya i cap de l'oposició al Parlament, la seva visita al barri del Carrilet de Reus, aquest divendres al vespre. Una visita que, segons ha apuntat ell mateix, li ha de servir per "conèixer de primera mà" les necessitats de la zona sud de la ciutat.

Illa, acompanyat d'Andreu Martín, portaveu municipal i primer secretari del PSC a la ciutat, Joan Ruíz i Sandra Guaita, diputats al Congrés, i altres càrrecs electes dels socialistes a la demarcació; ha carregat contra el que considera una manca d'inversió per part del govern català en els equipaments de la seva titularitat a la ciutat. És el cas de l'estació, que fa anys que té pendent una intervenció integral després de diverses obres de manteniment que no han suposat la renovació que, tant els socialistes com l'executiu municipal -del mateix color polític que el govern d'Aragonès- reclamen des de fa gairebé una dècada.

Dubtes sobre el projecte urbanístic del Carrilet

La comitiva socialista també ha conversat amb diversos paradistes del mercat del Carrilet, celebrant que s'hagi ajornat el tancament plantejat per l'executiu de Carles Pellicer, previst pel passat 29 de juny. Amb la nova data de clausura ajornada fins al 2024, el portaveu municipal Andreu Martín, s'ha mostrat sorprès per l'anunci del govern municipal -aquesta mateixa setmana- de mantenir una zona de producte fresc, un mercat a la pràctica, dins el nou projecte de transformació urbanística que Pellicer i el seu executiu preveuen a la zona. "En què quedem, hi haurà mercat o no?" s'ha preguntat Martín, davant el que considera un "constant canvi de parer" dels grups que formen el govern de Reus.

Salvador Illa, secretari d'organització del PSC, amb els paradistes del Carrilet


En clau nacional, Illa ha carregat contra la política del Govern. De fet, ha apuntat que Aragonès és un president "immòbil", i que "tan sols governa per a una meitat del país" per haver-se negat a constituir una taula de diàleg a Catalunya, entre els partits amb representació al Parlament.

Paraules clau:

Notícies relacionades