Back to top

El PSC reclama més parcs i zones verdes a Reus

Afirmen que la capital del Baix Camp és una de les ciutats de més de 50.000 habitants amb menys zones verdes per habitant a Catalunya.

Reus és una de les ciutats de més de 50.000 habitants amb menys zones verdes per habitant a Catalunya. Unes dades que preocupen al PSC de Reus, que considera que els pressupostos recollits a la partida són insuficients per convertir Reus en una ciutat més verda i sostenible.

És per això que ha demanat al Govern que en el proper ple, on es presentarà el darrer pressupost de l'exercici sencer d'aquest mandat, portin els elements de rectificació que permetin mostrar a la ciutadania com la ciutat ha d'estar millor i sortir de la cua de disponibilitat d'espais verds, assenyalant que hi ha zones i parcs impecables i on s'actua immediatament i altres on no hi ha manteniment ni neteja.

banc parc

Ja es van aprovar propostes i no s'ha actuat

Amb tot això, recorda que el PSC va presentar una sèrie de propostes que van ser aprovades pel govern per tal de disposar d'inventari de zones verdes i accions a fer, i que, cinc-cents dies més tard, encara no hi ha concreció ni pla de com es farà.

Paraules clau:

Notícies relacionades