Back to top

El PSC reclama que es recuperi la línia d’autobús L-60 a l’Hospital

El grup municipal denúncia una sobresaturació de l’altra línia que va fins al centre sanitari, la L-20, que no ha augmentat freqüències

El grup municipal del PSC reclama al govern de la ciutat que recuperi la línia d’autobús urbà L- 60, que connecta la plaça de les Oques amb l’Hospital de Sant Joan.

Aquesta petició es produeix després d’haver rebut queixes de veïns i veïnes del centre de la ciutat, zona de l’estació d’autobusos i barris del sud, que s’han quedat sense connexió directa amb el centre hospitalari.

El portaveu Andreu Martín explica que l’empresa Reus Transport no es planteja que aquesta línia torni a circular, com a mínim, fins al mes de setembre, i que dependrà de l’evolució de la pandèmia per reprendre la línia o no, segons ha assegurat la presidenta de l’empresa, Marina Berasategui, arran d’una pregunta del PSC.

Martín denuncia una manca de conductors

Martín reclama “que es reprengui amb urgència, ja que al no funcionar la L-60, els usuaris només poden agafar la L-20 per anar a l’hospital, el que provoca que aquesta darrera vagi saturada, perquè no s’han incrementat les freqüències”.

En aquest sentit, explica que els usuaris es queixen que, “malgrat que s’hagi reduït el màxim de passatgers per autobús arran de la Covid-19, sovint no es respecta la normativa, amb la qual cosa no es pot mantenir la distància de seguretat per evitar contagis”.

A més, es dona la circumstància, que algun dia la L-20 només ha pogut funcionar al 50% durant la tarda, per manca de conductors. “La seguretat i les condicions laborals dels conductors ens preocupa molt i cal vetllar per la seva adequació”, ha reblat.

Paraules clau:

Notícies relacionades