Back to top

El PSC Reus completa el seu 'cinc inicial' amb Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López

La candidata del PSC a l'alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha revelat les persones que ocuparan els números 3, 4 i 5 de la llista

La candidata del PSC a l'alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha revelat aquest dilluns les persones que ocuparan els números 3, 4 i 5 de la llista per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Després d'anunciar a Josep Baiges com a número 2 i de presentar la candidatura sencera a la militància del partit el passat divendres, Guaita ha fet públic que els següents llocs de la llista socialista són Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López.

Martínez sumarà el seu tercer mandat consecutiu a l'Ajuntament de Reus, després que entrés com a regidora a l'oposició l'any 2015. Martínez és educadora social i va començar l'etapa laboral a Reus al barri Gaudí, Mas Abelló i Mas Pellicer. Actualment, és coordinadora de l'Equip Bàsic d'Atenció Social de Ponent de Tarragona.

El número 4 serà Manel Muñoz, qui fa més de 20 anys que exerceix d'advocat en l'àmbit laboral i compagina aquesta feina amb la de docent de Dret del Treball i de la Seguretat a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, i també és professor de Dret del Treball a la UOC.

Finalment, el número 5 l'ocuparà Pilar López, qui fou regidora durant el mandat del 1995 al 1999 encapçalat per l'alcalde Josep Abelló. López ve del món de l'ensenyament i és llicenciada en Geografia i Història i és professora a l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms.

Sandra Guaita ha assegurat que durant aquesta setmana presentarà la resta de candidats i candidates que encapçalen la llista amb què els socialistes intentaran recuperar l'alcaldia 12 anys després.

Paraules clau:

Notícies relacionades