Back to top

El PSC de Reus denuncia un divorci entre govern i ciutadania

El partit socialista acusa el govern de la ciutat de distanciar-se de la ciutadania i de no aplicar mesures concretes
El PSC de Reus denuncia un divorci entre govern i ciutadania

El PSC ha avaluat el primer any de mandat el govern i ha denunciat un divorci entre el govern i la ciutadania de Reus.

El partit principal de l'oposició ha fet el seu propi balanç del primer any de mandat i ha aprofitat per assenyalar la manca d'iniciatives per part del govern municipal.

El partit socialista ha criticat el govern municipal i la falta de projectes clars

El portaveu del PSC de Reus, Andreu Martín, en el balanç del primer any de mandat

El portaveu del partit socialista reusenc, Andreu Martín, ha criticat les maneres d'actuar de Junts per Reus, ERC i Ara Reus i s'ofereix com una via d'enllaç entre el govern i els interessos de la ciutadania. Des del partit de l'oposició, es considera que hi ha hagut un divorci entre el govern i la ciutadania.

De fet, Martín ha assegurat que el Pla d'Acció Municipal presentat pel govern no compta amb mesures concretes ni projectes clars. "El PAM, des del nostre punt de vista, mai ha arribat a estar viu com a instrument, en l'acció de govern no es demostra que el PAM sigui un referent en res", ha exposat Martín.

Segons Martín, "l'aportació d'ERC és la d'apuntalar una acció de govern conservadora"

El partit socialista ha carregat també contra Esquerra Republicana, partit que acusen de no participar activament en el govern. El portaveu ha declarat que "l'aportació d'ERC és la d'apuntalar una acció de govern conservadora, rància i oposada a les esquerres".

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades