Back to top

El PSC de Reus dóna per inaugurada la campanya electoral pel 2023

Els socialistes han celebrat un acte amb prop d'un centenar d'assistents al Mas Iglesias en el qual han retret al govern municipal la manca de projecte per aquest mandat.

Posada de llarg del PSC a Reus. Quan encara queden dos anys per les properes eleccions municipals, els socialistes han volgut donar per inaugurada la campanya electoral amb un acte al Mas Iglesias aquest dimecres a la tarda. Un míting amb totes les de la llei amb els sis regidors al consistori, encapçalats per Andreu Martín, i la diputada a Madrid, Sandra Guaita. 

Martín, el portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Reus, ha retret al govern la manca de projecte per aquest mandat. "Es dediquen a presentar projectes escrits però no en veurem cap fins al 2024" ha criticat, afegint irònicament que "el qui governi aleshores ja s'ho trobarà, però la ciutat té necessitats que cal atendre avui mateix". Entre altres, el PSC critica la manca de manteniment de la ciutat, la manca de neteja i la poca voluntat d'abordar els problemes del dia a dia de la ciutadania. 

Aglutinar la societat

El PSC té la voluntat de començar a construir una alternativa sòlida al govern de Carles Pellicer i, de fet, fa temps que es reuneixen amb diverses entitats i col·lectius de la ciutat per recollir idees i necessitats. Ara, Andreu Martín vol anar més enllà i assegura que vol sumar aquests grups socials i cívics al seu projecte, fent-los partícips de les propostes i treballant conjuntament solucions als problemes que es detectin i s'analitzin. 

PSC acte Mas Iglesias

Cares conegudes

A l'acte hi han assistit representants socialistes de la ciutat, històrics militants i simpatitzants. També Joan Ruíz, diputat a Madrid, i Sandra Ramos, la portaveu del partit a l'Ajuntament de Tarragona. A més, hi havia l'exalcalde de Reus, Josep Abelló, i els exregidors Misericòrdia Dosaigües i Carles Salas

Una altra de les cares que ha sorprès és la de Raúl Meléndez, regidor no adscrit de l'Ajuntament de Reus, abans a Ciutadans, i també l'exportaveu de la formació taronja a Reus, Juan Carlos Sánchez

Paraules clau:

Notícies relacionades