Back to top

El PSC de Reus exigeix el Pla de Transformació del barri Mare Molas

Davant la passivitat de l'administració, el PSC de Reus ha anunciat que s'enviaran noves propostes al govern per transformar el barri Mare Molas amb l'objectiu que es tingui present a l'hora d'assignar els pressupostos del 2023.

Durant el Ple del 19 de març de 2021, es van aprovar per unanimitat unes mocions que buscaven la millora i reforma del barri Mare Molas. Un any més tard, les actuacions han estat nul·les i el grup municipal del PSC de Reus insisteix en la importància d'acabar amb les deficiències que presenta el barri. D'entre les millores, destaquen la millora de les façanes dels edificis i dels seus interiors, la millora del flux de la circulació, l'arbrat, la il·luminació i les voreres. 

De fet, aquest Pla de Transformació contempla la compra d'alguns pisos per a poder intervenir directament en les comunitats i així potenciar la reforma dels habitatges del barri. 

Propostes de cara al 2023

Donada la no actuació de l'administració pel que fa a les mocions aprovades l'any passat, el grup socialista ha anunciat que enviaran un paquet de propostes al Consistori perquè part dels pressupostos de l'any vinent tinguin en compte la millora del barri en qüestió.

La voluntat és que les propostes arribin amb molta antelació al govern perquè aquest tingui marge suficient per adaptar-ho als futurs pressupostos: "El Pla de Transformació del barri Mare Molas serà una de les primeres propostes que farem arribar a la regidora Caballero perquè s'inclogui en el pressupost del 2023", ha anunciat Andreu Martín, portaveu del grup municipal del PSC de Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades