Back to top

El PSC de Reus presenta els eixos del seu programa electoral

Les persones, la sostenibilitat i la ciència i la innovació són els tres pilars en els quals es basa el projecte encapçalat per la candidata a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita.

El PSC ha detallat aquest matí els tres eixos principals del seu programa per transformar Reus. Les persones, la sostenibilitat i la ciència i la innovació són els tres pilars en els quals es basa el projecte encapçalat per la candidata a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita.

Pel que fa al primer, Guaita ha remarcat que “volem una administració molt més pròxima i oberta per a la ciutadania”, i ha afegit que “també hem de parlar d’una millora de serveis més enllà del consistori per fer que Reus sigui una ciutat amable per a les persones”.

El segon eix és el de la sostenibilitat en el qual el PSC vol nodrir de zones verdes la ciutat i més parcs “per afavorir que la ciutadania visqui millor, de manera més saludable amb menys contaminació a l’aire i amb corredors verds”, ha argumentat Guaita.

En el marc del tercer pilar, ciència i innovació, la candidata a l’alcaldia de Reus ha recordat que vol fer de Reus una ‘Ciutat de la ciència i la innovació’, proposta que ja va anunciar el passat 11 de gener en un acte amb la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant. En aquesta línia, la candidata socialista ha destacat que “volem implicar els instituts de recerca i la universitat per treballar conjuntament en la transformació de Reus en aquest àmbit”. 

Pel que fa a l’elaboració i redacció del programa, Sandra Guaita ha assenyalat que ja es troba redactat i que pròximament l’aniran desgranant anunciant diferents propostes per transformar Reus. “Les propostes han sorgit de les diferents campanyes d’escolta que hem fet i continuem fent.

Aquestes són ‘Tu fas el canvi’ que ens va servir per recollir més de 1.000 aportacions, els Porta a Porta, els diferents vermuts i carpes que fem en cada barri i les assemblees que hem començat aquest mes de gener”, ha indicat Guaita, qui ha afegit que “també hem incorporat propostes que ja hem presentat en diferents plenaris i que no s’han executat perquè fa molt temps que estem involucrats en millorar Reus i fer avançar la ciutat com es mereix”.

Finalment, l’alcaldable del PSC per Reus ha informat que el coordinador de la campanya és l’actual secretari d’organització del PSC a Reus i regidor del grup municipal, Daniel Marcos. 

Paraules clau:

Notícies relacionades