Back to top

El PSC de Reus presenta una proposta per potenciar l'educació a les escoles bressol

La primera moció que presentaran els socialistes al ple de setembre està encarada a potenciar més els primers anys de l'educació pública, i la segona gira al voltant dels descomptes d'abonaments de Reus Transport

El PSC demanarà en el plenari d'aquest divendres que l'Ajuntament arribi a nous acords amb la Generalitat per incrementar les places públiques d'educació dels 0 als 2 anys. El grup socialista assegura que la Generalitat finança al 100% del curs en aquestes edats, i ajuda a les famílies a estalviar-se diners de l'escolarització. És per això que no entén que una ciutat com Reus només tingui una escola bressol titularitat de la Generalitat, a diferència d'altres municipis que en tenen moltes més. En aquest sentit, el PSC demana a l'Ajuntament que estableixi convenis amb la Generalitat per crear noves places.

Ampliar el descompte dels abonaments de Reus Transport

Pel que fa a la segona moció, tal com els vam avançar fa una setmana, el PSC demanarà a l'Ajuntament que incrementi el descompte dels abonaments de Reus Transport fins al 50%, complementant en un 20% la rebaixa del 30% que es fa des de l'Estat. El grup assenyala que s'ha de seguir el model que han implantat altres ciutats i que suposa un estalvi important per les famílies i fidelitzar l'ús del transport públic. 

Paraules clau:

Notícies relacionades