Back to top

El PSC Reus reclama els projectes pendents al govern català

Reclama l'obertura immediata el dispensari del barri Gaudí o el desdoblament del CAP Sant Pere, entre altres.

El portaveu del PSC a Reus Andreu Martin, juntament amb la diputada per Tarragona al Parlament de Catalunya, Rosa Maria Ibarra han donat suport a una quarantena de veïns del barri Gaudí que reivindiquen la reobertura del dispensari del barri, tancat just fa un any a causa de la pandèmia.

En aquest sentit, Ibarra ha anunciat que "presentarem una proposta de resolució al nou govern de la generalitat perquè s'obri de manera immediata el dispensari del barri Gaudí".

Reclamacions pendents

Altres projectes que el PSC Reus reclamarà al nou govern són el desdoblament del CAP Sant Pere, la remodelació de l'estació d'autobusos, o la potenciació dels Instituts-Escola com fa molts anys que reclama l'Escola Alberich i Casas. Andreu Martín està disposat a escoltar als afectats "ja que abandonar projectes té conseqüències i aquesta és una reivindicació que mostra com, alterar una planificació llarga, pot tenir conseqüències negatives en la ciutadania".

Aquesta problemàtica ha comportat una massificació als instituts reusencs, ja que els alumnes han de desplaçar-se a centres allunyats de la seva zona de residència al no tenir-ne cap a prop.

Entrevista

Parlem amb Ascen Rudilla Arenas, AMPA Alberich i Casas.

Paraules clau:

Notícies relacionades