Back to top

El PSC de Reus reclama mesures per lluitar contra la desigualtat escolar

Els socialistes presentaran una moció al plenari de divendres per tal que es posin en marxa solucions al que consideren "desgavell dramàtic i vergonyós" en l'àmbit educatiu.
educació

El PSC torna a agafar la bandera de l'educació per carregar molt durament contra les polítiques del govern municipal. El seu portaveu a l'Ajuntament, Andreu Martín, assegura que les decisions han provocat un "desgavell, dramàtic i vergonyós" que ara cal revertir. 

Presentaran una moció al plenari que "reclama mesures per posar remei a les desigualtats entre escoles". Volen que el govern "es comprometi a convocar la Comissió de treball sobre l'escolarització equilibrada en el termini màxim d'un mes", un espai on pretenen que es donin explicacions sobre com s'estan aplicant les "diferents propostes recollides en les conclusions de l'estudi d'escolaritat" i que "es planifiqui l'execució de les restants". 

Evitar la massificació

A més, els socialistes demanen que es demani a la Generalitat l'aplicació de totes aquelles mesures necessàries per "evitar la massificació a les aules", reduint les ràtios. 

Martín afegiex que a les portes d'un nou període de preinscripció cal lluitar contra les aules massificades evitant el "tancament de grups de l'escola pública en alguns centres" i la "derivació d'alumnat cap a centres que no són els de preferència de les famílies". És el que va passar, l'any passat, a l'escola Isabel Besora, amb el tancament d'una línia de P3. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades