Back to top

El PSC de Reus reclama que s'enllesteixi el pavelló del Molinet

Els socialistes critiquen que fa 12 anys que l'Institut Roseta Mauri necessita un espai esportiu que també donaria cobertura al barri. Critiquen que no es demanen diners a Barcelona i es posen a disposició per demanar-los a Madrid.

El PSC a Reus demana que d'una vegada per totes s'enllesteixi el pavelló del Molinet. Un equipament pel qual s'ha obert fins a tres vegades un procés de licitació però pel que encara no han començat les obres. Els socialistes demanen al govern que destini els 700.000 euros que ara sobren de les piscines que s'havien de construir al costat del pavelló olímpic i que es demani la resta del que manca d'inversió en un crèdit.

Segons el portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Reus, Andreu Martín, "parlem d'un projecte que s'arrossega des del primer mandat de Carles Pellicer" i assegura que "per alguna raó que no entenc, l'alumnat d'aquest centre educatiu (l'Institut Roseta Mauri) no mereix unes instal·lacions que sí que tenen a la resta d'escoles". Martín afegeix que "estem dormint el somni dels justos durant tots aquests anys". 

Petició de finançament

Els socialistes també reclamen que Esquerra a Reus faci ús dels seus contactes al Govern de la Generalitat per aconseguir finançament català. I es posen a disposició del govern per aconseguir diners de Madrid. Tot plegat per reparar un error que diu el PSC que és històric. "No podrem parlar de bona gestió, com a mínim en l'àmbit esportiu, fins que no es repari aquest greuge", diu Martín. 

Paraules clau:

Notícies relacionades