Back to top

El PSC de Reus titlla d'engany el procés participatiu del Carrilet

Consideren que l'enquesta plantejada no donava peu a les aportacions dels veïns del barri i que estava condicionat al projecte pensat pel consistori. Per altra banda, proposen fer una consulta amb dues úniques opcions; el projecte del Govern o la continuïtat del Mercat del Carrilet.

El grup municipal del PSC a Reus ha criticat el procés participatiu portat a terme en l'àmbit del Carrilet. Consideren que la iniciativa no s'ajusta a les necessitats del barri i l'enquesta estava condicionada a un únic projecte, excloent el Mercat del Carrilet del procés. És per això que des del grup municipal proposen fer una consulta amb dues úniques opcions; el projecte d'alberg proposat pel Govern o la continuïtat del Mercat del Carrilet.

Els socialistes apunten que l'enquesta proposada no deixava fer aportacions de la mateixa ciutadania, que les respostes eren molt tancades i a la vegada genèriques i que, en general, era complicada sobretot per a la gent gran. Una opinió que és compartida amb alguns veïns del barri.

Per altra banda, els socialistes també critiquen que durant el procés de participació no es va portar un control de procedència de les respostes i que l'enquesta en línia es podia fer tantes vegades com es volia amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de participacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades