Back to top

El PSC de Reus vol caixers automàtics als equipaments municipals

Els socialistes presentaran una moció en el proper ple per tal que el consistori exigeixi a les entitats bancàries un millor servei, sobretot el destinat a les persones grans.

El grup municipal del PSC a Reus demana que el consistori que treballi conjuntament amb les entitats bancàries per tal d'ubicar caixers automàtics en les dependències municipals així com personal per resoldre dubtes a la gent gran.

Per altra banda, els socialistes també proposen posar sancions a aquestes entitats per ocupació de la via pública considerant que les restriccions d'horaris d'aquestes oficines formen grans cues de clients a fora dels equipaments. Tot plegat ho recolliran en una moció en el proper ple municipal.

El PSC també vol que s'actuï al barri de La Pastoreta

Per altra banda, des del grup municipal presentaran una altra moció per tal que des de l'Ajuntament s'actuï al barri de la Pastoreta. Asseguren que els veïns demanen més il·luminació per tal de tenir més sensació de seguretat i més concretament, solucionar una problemàtica amb una nau ocupada il·legalment a la zona del carrer Roseta Mauri.

Paraules clau:

Notícies relacionades