Back to top

El PSC també votarà en contra dels Pressupostos de 2023

Els socialistes asseguren que el govern de Pellicer no ha tingut en compte cap de les propostes que han presentat a l'executiu municipal i que, tal com apunten, van ser fruit de les peticions que van rebre de la ciutadania.

El PSC votarà en contra dels pressupostos municipals de 2023, que s'aprovaran al plenari del mes de novembre previst per aquest mateix divendres. Els socialistes asseguren que el govern de Pellicer no ha tingut en compte cap de les propostes que han presentat a l'executiu municipal i que, tal com apunten, van ser fruit de les peticions que van rebre de la ciutadania.

Malgrat que no s'ha incorporat cap proposta socialista en els pressupostos, Guaita reconeix que "com a mínim sabem que el Govern s'ha mirat la nostra proposta, perquè ens hem reunit amb ells, però ens sembla lamentable que no puguin concretar cap partida de les que nosaltres els proposàvem".

A més, diuen que l'executiu municipal també els ha presentat els comptes molt pocs dies abans de sotmetre-la a votació, afirmant que tot plegat és una mostra del "poc diàleg i interès" que té el govern municipal respecte la resta de grups municipals.

L'alcaldable dels socialistes, Sandra Guaita, assegura a més que el govern de Pellicer només té diàleg amb l'oposició quan interessa, com en matèria d'infraestructures, on el PSC ha jugat un paper important, apunta, gràcies als contactes fets amb altres administracions.

També ha volgut assenyalar que "malgrat que votem en contra, estem a favor d'algunes partides com la destinada al soterrament de les torres elèctriques del Pinar. Ara bé, hem de recordar que aquesta partida també fa anys que es va atorgar i les torres elèctriques segueixen on eren abans".

Paraules clau:

Notícies relacionades