Back to top

El PSC de Tarragona treu pit de la reforma laboral

Amb l’objectiu de fer créixer l’ocupació i combatre la precarietat laboral, els socialistes han donat a conèixer la nova legislació proposada amb el consens que s’ha arribat entre empresaris i treballadors.

Els socialistes han començat a buscar suport per la nova reforma laboral proposada pel Ministeri de Treball, els sindicats i la patronal. A la demarcació de Tarragona han estat els representants socialistes Sandra Guaita, Joan Ruíz i Santí Castellà els encarregats de donar a conèixer la nova legislació que, diuen, ha de servir per dignificar el treball amb un creixement econòmic i en l'ocupació.

La nova legislació contempla prop d'una cinquantena de lleis que passen per potenciar els contractes indefinits, penalitzar els de curta duració i puntualitzar els contractes de duració determinada. També es contempla l'eliminació dels ERES a les administracions públiques i el perfeccionament i el foment dels ERTO, així com que només es puguin aplicar els convenis d'empresa si són de millors condicions que els del sector.

La nova reforma laboral es portarà a votació al Congrés dels Diputats abans del 7 de febrer.

Paraules clau:

Notícies relacionades