Back to top

El PSC vol construir pisos amb serveis per la gent gran i els joves

El projecte preveu dos blocs de 70 pisos al barri de Mas Iglesias, un per a la gent gran i un per als joves.

Una alternativa a les residències de gent gran: pisos amb serveis inclosos i de promoció pública. Aquesta és la nova proposta del grup socialista a Reus. Una iniciativa que vol concentrar-se en aquelles persones grans que són autònomes i que necessiten un punt mig entre les residències i els domicilis habituals.

Aquests pisos amb serveis consisteixen en domicilis d’entre 45 i 50 metres quadrats amb lavabo, cuina, menjador, habitació doble o dues individuals, però a banda a la planta baixa dels edificis hi ha un menjador comú on les persones que ho vulguin poden baixar per fer comunitat amb la resta de veïns i també menjar en cas que no vulguin cuinar a casa seva. Es tracta d'una fórmula que ja ha funcionat en altres ciutats catalanes, com Barcelona.

D'altra banda, Guaita també ha posat sobre la taula la creació de pisos amb serveis per als joves que venen d'altres indrets del mapa estatal, però que estudien a la Universitat Rovira i Virgili i necessiten un lloc on viure.

Així doncs, el projecte preveu dos blocs de 70 pisos al barri de Mas Iglesias, en un terreny que ja està habilitat per a la construcció d'habitatges. Un bloc anirà destinat a les persones majors de 60 anys i l'altre als joves estudiants.

Paraules clau:

Notícies relacionades