Back to top

El PSC vol convertir el carrer Escultor Rocamora en un eix comercial

Els socialistes insisteixen a mantenir el mercat en la seva ubicació actual i també aposten per agilitzar l'enderroc de l'edifici que hi ha a hores d'ara a l'inici de l'avinguda del Carrilet.

El PSC continua llençant propostes per transformar urbanísticament el barri del Carrilet. Després d'apostar per construir la Casa de la Festa a la nau adquirida per l'Ajuntament a l'avinguda del Carrilet, els socialistes han anunciat aquest dilluns la voluntat de convertir el carrer de l'escultor Rocamora en nou eix comercial, sense vehicles i amb vegetació i zones d'estada.

Una nova proposta que se sumaria a la de mantenir el mercat del Carrilet a la seva ubicació actual amb una reforma de l'edifici i la instal·lació també d'una nova Oficina d'Atenció Ciutadana a l'interior.

Sandra Guaita ha volgut recordar, una vegada més, que "el Mercat del Carrilet es quedarà en el mateix punt on es troba ara, però no només això, també farem les inversions necessàries perquè sigui un Mercat digne del segle XXI i incentivar l'arribada de noves paradistes".

La candidata a l'alcaldia també ha recordat el compromís adquirit per Salvador Illa per incloure una partida als pressupostos de la Generalitat per reformar l'estació d'autobusos, en cas de governar a Catalunya i la voluntat d'agilitzar l'enderroc de l'edifici que tanca l'avinguda del Carrilet per obrir-la al carrer Balmes i donar continuïtat fins al Tomb de Ravals.

Paraules clau:

Notícies relacionades