Back to top

El PSC vol que la demarcació entri a la xarxa de 'zones verdes' de la UE

Busquen activar la mobilitat sense restriccions i ser una porta d'entrada del turisme procedent de zones amb baixa incidència de la Covid-19.
Avió

Els socialistes defensaran al Ple d'aquest divendres la proposta d'incloure les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre a la xarxa de 'zones verdes' de la Unió Europea, el que significa que no tindrien restriccions de mobilitat i permetria l'arribada de milers de turistes d'altres 'zones verdes' del continent.

El portaveu del PSC, Andreu Martín, explica que la demarcació de Tarragona compleix plenament els requisits de zona amb baixa incidència de la covid-19.

Reactivar l'Aeroport de Reus

En aquesta línia, Martín reivindica l'aeroport de Reus com un element clau per al desenvolupament econòmic de la província i demana que es reactivi de la millor manera possible per ser una porta d'entrada del turisme europeu procedent d'altres zones verdes. Els socialistes expliquen que la proposta pretén salvar la temporada d'estiu, mitigant els enormes costos econòmics que pot ocasionar el tancament del turisme internacional.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades