Back to top

El PSC vol que es recuperin els cursos perduts del "Cap nen sense saber nedar"

Els socialistes van criticar ara fa dos anys que es retirés, per culpa de la pandèmia, aquest programa després de 30 anys d'èxit i critiquen que ara es recuperi sense cap tipus de novetat.

El grup municipal del PSC celebra que el Govern hagi rectificat i escoltat les nostres demandes i recuperi ara el programa ‘Cap nen sense saber nedar’ que ha estat dos anys aturat i que, en algun moment, s’havien arribat a plantejar eliminar. Ara bé, el portaveu del PSC, Andreu Martín, apunta que “el Govern ha rectificat, però també hem de demanar una reparació, ja que hi ha dues promocions d’infants de la nostra ciutat que no han pogut aprendre a nedar per culpa de l’egolatria del Govern”.

L’actual equip de Govern format per Junts, ERC i Ara Reus va decidir fa dos anys suspendre el programa ‘Cap nen sense saber nedar’ per “millorar el format”, segons van anunciar ells mateixos, però el cert és que “el format que vam impulsar fa més de 30 anys ja funcionava bé i la prova està que ara, quan falta poc més d’un any per les eleccions municipals, el Govern ha decidit recuperar-lo sense cap novetat al respecte”.

La proposta del PSC és que el curs 2022-2023 els alumnes que no han pogut participar en el programa durant aquests dos anys, puguin fer-ho aleshores. “No hi ha excusa per no recuperar els anys perduts, ja que el pressupost del 2021 s’ha tancat amb un romanent d'1,8 milions d’euros dels quals es pot destinar una partida ínfima a aquest programa”, argumenta Martín.

Paraules clau:

Notícies relacionades