Back to top

El PSC vol reduir la segregació escolar de la ciutat

Educació i barris han estat els protagonistes de les propostes del PSC en el seu darrer eix programàtic 'Per avançar més'.
PSC

La campanya electoral arriba als últims dies i el PSC dóna a conèixer les seves propostes en el seu darrer eix 'Per avançar més'. Els socialistes aposten per la figura del regidor de barri i reclamen serveis dignes i equilibrats en les diferents zones de la ciutat. El candidat del partit a l'alcaldia, Andreu Martín, proposa mesures alternatives a les multes de l'ordenança d'animals i de recollida selectiva i exigeix un canvi radical en polítiques d'educació.

El candidat planteja disminuir el fracàs escolar i garantir l'accés equilibrat als centres educatius públics. Això ho vol fer fomentant la participació activa de les AMPAS en les decisions educatives, reimplantant els educadors socials als centres i impulsant els estudis de formació professional. A més, troba inexplicable que Carles Pellicer, candidat de Junts per Reus a l'alcaldia, prometi intentar reobrir la línia de P3 de l'escola Isabel Besora.

Paraules clau: