Back to top

El PSC vol transformar Reus després de "12 anys de paràlisi"

Unes 250 persones assisteixen a l'acte de balanç de tres anys de mandat del PSC, en què la formació ha liderat l'oposició. L'acte s'ha celebrat al barri Fortuny.

En una trobada amb militants, afiliats i simpatitzants, la plana major del Grup Municipal del PSC ha fet un repàs dels tres anys de mandat i de com afrontar el futur, en un acte de precampanya pensant ja en les eleccions de l'any que ve.

Andreu Martín: "Cal reactivar Reus i posar-la al lloc que es mereix"

El portaveu de la formació socialista, Andreu Martín, ha apel·lat a la necessitat d'impulsar un projecte de ciutat, juntament amb la ciutadania, per despertar-la i reduir les desigualtats entre els barris. Considera que durant els 12 últims anys, en què els socialistes s'han mantingut a l'oposició, "Reus no ha avançat, s'ha quedat paralitzada".

Malgrat estar a l'oposició, des del partit socialista defensen la seva utilitat donant suport a projectes destacats com els polilleugers del Joan Rebull i el Cèlia Artiga o les futures estacions de Bellissens i ila ntermodal, però també "enfrontant-nos a un equip de govern que pretenia tancar el Mercat del Carrilet", ha afegit Martín.

Ara, segons el líder socialista "és el moment que tots sumem per crear un projecte de ciutat que permeti posar Reus al lloc que li pertoca"

Mítings, sopar i ball

Els socialistes han exhibit múscul davant unes 250 persones que han assistit a l'acte. Un acte de caire polític, però que també ha inclòs sopar i ball pels assistents.

Entre els càrrecs que han acompanyat l'alcaldable, Andreu Martín, hi havia els regidors socialistes a l'Ajuntament de Reus, l'exalcalde Pep Abelló, o la diputada al Congrés Sandra Guaita. Guaita ha defensat l'esforç del Govern de Pedro Sánchez per pal·liar els efectes de la guerra a Ucraïna i la inflació, mentre que Abelló ha dit unes breus paraules per esperonar els representats a l'Ajuntament a seguir treballant pel bé de Reus i, sobretot, a "escoltar la ciutadania".

Paraules clau:

Notícies relacionades