Back to top

El PSC vol una incubadora d'empreses d'intel·ligència artificial

La iniciativa pretén fomentar el desenvolupament de projectes relacionats amb la intel·ligència artificial a la ciutat i donar suport als emprenedors i empreses emergents interessades en aquesta tecnologia.

El PSC vol que Reus esdevingui una incubadora d'intel·ligència artificial. La iniciativa pretén fomentar el desenvolupament de projectes relacionats amb la intel·ligència artificial a la ciutat i donar suport als emprenedors i startups interessats en aquesta tecnologia.

Una incubadora que, segons ha explicat la candidata Sandra Guaita, aniria vinculada al Clúster TIC Catalunya Sud, Tecnoredessa i la Universitat Rovira i Virgili i que podria tenir el seu centre d'operacions en el nou edifici del CEPID que els socialistes aposten per construir.

"Veiem la intel·ligència artificial com una àrea de futur i considerem que la iniciativa pot contribuir a situar la ciutat en el mapa de la innovació tecnològica", ha expressat Guaita, qui ha destacat que "és un repte molt important, però serà fonamental per al futur de l'economia, i per això és clau que la ciutat compti amb les infraestructures adequades pel seu desenvolupament".

D'altra banda, la candidata socialista s'ha mostrat satisfeta de la rebuda que han tingut arreu de la ciutat durant la campanya, assegurant que la ciutadania els ha fet arribar moltes demandes i moltes propostes. Guaita ha fet una crida a la participació massiva el pròxim diumenge, amb l'objectiu, diu, que la ciutadania deixi ben clar "quin model de ciutat vol pels pròxims anys".

Paraules clau:

Notícies relacionades