Back to top

Públic dempeus en el retorn a Reus del Circ Raluy Legacy

L'espectacle ofereix, entre altres, el debut de la generació més jove de la família Raluy, els germans Benicio y Charmelle.

Il·lusió, esforç i confiança en allò que fan materialitzat en milers de formes i colors. Aquesta és la proposta del nou espectacle del Circ Raluy Legacy, que ja en la seva estrena, el passat divendres, va aplegar un bon grapat de famílies reusenques. I és que la ciutat té una estima especial per aquesta formació artística, amb la qual van compartir uns mesos de confinament, ara fa dos anys i mig. Per això, l’ambient abans d’accedir a la carpa era emocionant.

L'espectacle més espectacular fins al moment

In Art We Trust’, que és com es titula l’espectacle, ofereix un gran volum de números que es concentren en dues parts d’uns cinquanta minuts cadascuna. Des d’habilitats amb els peus, fins màgia, trapezistes, humor per a petits i grans i espectacles on els artistes porten el seu cos al límit, com és el cas de la ‘roda de la mort’.

Tot plegat acompanyat d’uns vestits exclusius i extravagants, i amb la participació d’una vintena d’artistes internacionals, entre els quals cal destacar el debut de la generació més jove de la família Raluy, els germans Benicio y Charmelle, amb un número de trapezisme on destaca la gran sincronització de la parella.

Una carpa desbordada d'aplaudiments

Després de deixar tot el públic bocabadat, i abans de sortir a tancar el show també un homenatge al fundador Luis Raluy, van voler justificar el nom de l’espectacle. ‘In Art We Trust’ és la seva adaptació del ‘In God We Trust’ americà, que fa referència a la seva creença en l’art que motiva la brillantor de les mirades de cadascun dels artistes. El show va acabar amb el públic dempeus, en una carpa desbordada d’aplaudiments.

Paraules clau:

Notícies relacionades