Back to top

El públic s'entrega de ple al circ del Trapezi

Del 12 al 16 de maig, el Trapezi s'ha mantingut com la cita marcada en el calendari pels amants del circ. Els professionals del sector celebren la comunitat formada aquests dies i l'impuls cultural que suposa una fira d'aquestes característiques

Acrobàcies, malabars, equilibris, humor... Tot i que en un format diferent de l'habitual a causa de la pandèmia, el Trapezi s'ha mantingut com la cita marcada en el calendari pels amants del circ, que s'han entregat de ple a l'oferta cultural d'aquests dies. Ana Soriano, assistent a una de les funcions, considera que a l'edició d'enguany la qualitat ha estat molt bona, tot i que enyora els espectacles de carrer "perquè et permetien tastar moltes més coses". 

Un dels punts més forts del Trapezi és mostrar aquest art en totes les seves versions, fet que aconsegueix enfortir la comunitat circense. Els professionals en són conscients i en moltes ocasions han fet del públic un element més de l'espectacle. 

pepa plana al fortuny pel trapezi

Després de mesos a la corda fluixa, el sector també celebra l'impuls cultural que suposa una fira com el Trapezi. Pels artistes, però també per l'equip tècnic imprescindible per portar a escena qualsevol exhibició. "No són moments fàcils per ningú, ni pels artistes però tampoc pels tècnics, muntadors... ha tocat a molta gent", argumenta Jordi Serra, de la Cia Vöel.

Durant aquests cinc dies de primavera, a Reus, terra fèrtil de circ, aquest art ha tornat a florir.

Paraules clau:

Notícies relacionades