Punt agredolç per continuar líders

El Reus s'ha avançat en el marcador gràcies a dues dianes de Marc Julià, però els portuguesos han empatat en els darrers compassos del duel. La diana decisiva ha arribat a un minut i mig pel final.

Respecte entre Reus i Sporting durant el començament del duel. Els roigs-i-negres volien evitar l'inici frenètic de Portugal, i ho han aconseguit amb una defensa sòlida i un Càndid Ballart que continua en estat de gràcia. Domini reusenc en bona part dels primers vint-i-cinc minuts, amb oportunitats repartides que tant Ballart com Ângelo Girão han aturat. A set pel descans, Marc Julià ha enviat un obús al ferro, però l'olotí no perdona dues vegades i amb una genialitat individual ha avançat el Reus (1-0).

Julià augmenta les distàncies

Toni Pérez en començar el segon temps ha avisat amb un xut al pal. L'Sporting ha collat el Reus en aquest tram, però sempre han topat amb Ballart. L'imperial porter ganxet ha aturat la desena portuguesa i, a la següent, Marc Julià ha aprofitat la desena per superar Girão amb un ganxo i contraganxo. El 15 del Reus està a un nivell superlatiu, i ha portat la batuta de l'equip durant tot l'enfrontament.

Els roigs-i-negres han estat capaços d'evitar gols portuguesos durant quaranta minuts, però en el tram final els d'Alejandro Domínguez han estat capaços d'empatar. Primer ha estat João Souto, que ha desviat un xut de l'ex del Reus Matías Platero, i a un minut i mig pel final, Ferran Font ha situat l'empat en una diana precedida per una pèrdua de bola dels ganxets.

L'afició no falla mai

Empat agredolç del Reus en un Palau d'Esports ple d'aficionats reusencs que han empès a l'equip de Jordi Garcia en tot moment. Uns aficionats que seran més necessaris que mai d'aquí a quinze dies en el partit contra el Barcelos: els roigs-i-negres depenen d'ells mateixos per jugar la final a vuit, i una victòria contra els portuguesos els classificaria matemàticament per la fase final que es jugarà a Viana do Castelo (Portugal)

Per acabar de rematar la setmana, diumenge clàssic a la Bombonera: Reus-Barça a les 12:15 h.